Drahota ??

Obrovský teploměr do foliovníku, permanentní fixy na popis květináčů, hnojivo na drobné ovoce, kostka lisovaného kokosového substrátu, tyčinky pro andulky 2x, mléko  a tyčinky pro kočky. Vše dohromady 212 korun českých. Je to drahé? Ale kdepak 🙂  Dvě kávy a dvě vody v kavárně přišly na víc. Ty jsem neplatila, ale jsem ráda za kapsle do kávovaru z Kaufu za 69.90. Je jich tam 16 kousků.

Jdu ven, kočkám jsem slíbila to mlíko.

6 thoughts on “Drahota ??”

  1. Na fixex je psáno, že jsou vhodné na sklo, kov, karton, dřevo, keramiku, kámen i plast. Inkoust je nerozmazatelný a voděodolný, odolný vůči světlu, málo zapáchá a rychle schne. Tak se ptejte 🙂

    Cena je 23,90.

  2. Bezva, jsou z nějaké obchodní sítě? Kdysi jsem měla takové 2x po sobě od Aldiho. Je to sezónní sortiment, takže pak už jsem je nepotkala. Obyčejné permanenty nevydrží čitelné ani rok. Když chci světlostálý permanent koupit v ČR, zaplatím ke stovce a vydrží půl sezóny. Ke značení oček a roubů jsou nenahraditelné.

  3. Náhodou jsem vlezla do obchodu s názvem ACTION. Mají tam úplně všechno a za babku. Kupodivu na ničem , co jsem koupila, není nápis made in China. Všechno je z Německa- fixy, z UK nebo Holandska.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *