Během těch několika hodin, kdy mám povoleno něco sníst, toho většinou zkonzumovat moc nestihnu. Snažím se proto, aby moje snídaně a obědy vypadaly hezky. Večeře se mně už netýká. Stále ovšem kolem zrcadla chodím zrychleně a s pohledem upřeným na opačnou stranu. Nicméně i čerstvě vyprané džíny už obleču bez nadávek. Jistý drobný pokrok je tedy cítit.
Dnes jsem si tedy svoji oblíbenou celerovou pomazánku zamotala do vajíčkové rolády.
Čtyři vajíčka a 120g majonézy jsem společně vyšlehala a hmotu nalila na plech vyložený pečícím papírem. Pekla jsem 10 minut při 200°C a nechala vychladnout. Plát jsem potřela pomazánkou a zamotala. Při tvorbě náplně se fantazii meze nekladou a hezky by vypadalo něco kontrastního třeba červeného. Nebo jen obyčejná lučina. Vypadá to lákavě a chutná famfárově 🙂
Ta dvě rajčátka jsou z rostlinky Bolstar Baloe, která to ještě venku nevzdala. Roste v bílém nopáku. Je to nezmar.