Odměna

Já docela ráda vařím a prý dobře. Jenže momentálně mě tato činnost zdržuje a tak už se několik dní živím různě ochuceným bulgurem. Dnes si ale zasloužím odměnu a protože miluji zeleninové karbenátky, tak jsem si je ukuchtila. Ty dnešní jsou hodně zelené.

Vzala jsem brokolici, dva veliké listy kapusty, zelí a kedlubny a vše jsem malinko povařila. Natrhala jsem hodně popence, estragonu a medvědího česneku a vše nakrájela nadrobno. Do mísy jsem vložila včerejší zbytek bulguru, vajíčko, všechnu tu zelenou hmotu, sůl, pepř a lžičku hořčice. Zahustlla jsem drcenými kornflakes a obalila v trojobalu opět s kornflakes. Jako ozdoba slouží můj little gem salátek a rajčata Sladká jahůdka a Kecskemeti.

Je to vše z vlasních zdrojů a tudíž za babku, v bio kvalitě a chutná to famózně.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.