14. květen 2022

Máme ve sklepě spoustu lahví bílého vína , které nikdo nepije. Tak jsem se rozhodla hasit neustále velikou žízeň vinným střikem.  Moje spotřeba je sedmička denně. Manžel už začal nad počtem prázdných lahví mírně kroutit hlavou.

Mně se ovšem mnohem lépe pracuje, tak nějak lehčeji. Pokud snad něco nestíhám, je mi to celkem fuk, no stress, a taky jsem mnohem veselejší.

Ještě není léto a ve skleníku už je pekelný hic a rostlinám se to nelíbí. Budu už muset nainstalovat stínící tkaninu. Interiér je poloprázdný a jen na jedné polovině rostou papriky. Nalevo jsou zatím jen dvě okurky. Měla jsem veliké plány se žlutými melouny, ale odcházejí mi postupně sazenice. Něco dělám špatně. Tak jsem se rozhodla, že vyzkouším, jak se bude dařit ve skleníku batátům. Sazenic mám dostatek. Zdály se mi malinké, že nijak nerostou a ony zatím stihly důkladně prokořenit květináčky. Tak jsem jim věnovala jeden velký nopový válec, nacpala ho kompostem a vysadila do něj tři sazeničky batátu. Plazivé stonky budu vyvazovat ke stropu. Místa mají spoustu.

1 thought on “14. květen 2022”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *