21. duben 2022

 

Ty vo… já jsem nadřená! Od rána makám ve fóliovníku, abych vytvořila alespoň jeden záhon. Obrubník jsem si vymyslela z kamenů a tak je sháním po celé zahradě. Pomalinku se blížím k cíli a chtěla bych to do večera stihnout. Už sotva chodím, spíše pajdám opíraje se o motyku.

Musela jsem si udělat malou pauzu a v ní jsem utratila 1200 korun českých. Jsem zvyklá svoje rostlinstvo sázet do dokonale připravené zeminy a tato je totálně jalová. Tak jsem narychlo sehnala nějakou organiku a to ve formě granulovaného kravského hnoje. Ten obal je tak hezký, že jsem pytlík prostě musela koupit. Granule jsem ihned zapravila do půdy , kterou už jsem měla nachystanou a zalila probiotiky Weiki, ať se spřátelené houby baví rozkladem té organiky. Pořídila jsem ještě dva obrovské pytle ne zrovna levného substrátu a taky zázračný černý kyblík, jehož zásluhou jsem měla skvostnou úrodu rajčat v nádobách. Přihodila jsem mramor jako zdroj vápníku.  Všechno mi přišlo o dost dražší v porovnání s loňskem.

Dám si chvilku přestávku, dopiju načatou  2l petku piva a jdu pokračovat.

Nevíte někdo o nějakém mladém a hezkém masérovi? Ten můj se bohužel odstěhoval do Ostravy za přítelem.

2 thoughts on “21. duben 2022”

  1. Ha, ha, tak to ti bylo prd platné, že byl pěkný 😉 Tak běž tady k Zemance, jak všichni 😉 Jinak neporadím, tohle nevyužívám.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *