Žebříček 2021

Dala jsem si tu práci a vyhodnotila letošní TOP 10 mezi mými letošními novinkami odrůd rajčat. Hodnotila jsem celkem šest pro mě nejdůležitějších ukazatelů a postavila jsem se k tomu velmi zodpovědně. Maximální počet bodů je tedy 30 a já gratuluji vítězi, kterému bych ještě přidala další pětku, pokud bych hodnotila výsledky ve skleníku. Za odolnost vůči chorobám obdrželi všichni zúčastnění plný počet bodů, páč choroby se u nás letos nevyskytly vůbec žádné. Při hodnocení atraktivity a vzhledu jsem přihlédla k tomu, jak se rajčata líbila na facebooku.

2 thoughts on “Žebříček 2021”

  1. Zajímavý žebříček. Kdyby ti 1 semínko Alfonse zbylo, ráda bych ho vyzkoušela ve skleníčku. Vejde se mi tam jen pár rajčat a tak budu muset pečlivě vybírat odrůdy. Rajče, které skončilo ve tvém hodnocení na bedně vítězů, si to jistě zaslouží. Popřípadě vezmu zavděk i F2, jestli sis nechala semínka.

  2. Nějak jsem to s Alfonsem neodhadla a zůstala jsem úplně bez semínek. Prodala a rozdala jsem všechna a to i ta F2. Teď musím doufat, že je seženu znovu a to není vůbec jisté. Nenechala jsem si ani jediné. Doufejme, že zeť poletí do Ruska.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *