20. červenec 2020

Jsem po dvou víkendových směnách, kdy jsem měla pocit, že pokud zákazníci nevykoupí úplně všechno, tak nepůjdeme domů, totálně zničená. Budu se dnes jen kochat na zahradě, tedy až oschne noční dešťová nadílka. Nádherný je pohled na cherry rajčata od firmy SEMO. Odrůdy MINI a BIBI mně mile překvapily. Obě rostou v květináči, MINI v plastovém a BIBI v textilním. Opět se mi letos potvrdilo, že textilní květináče mají pro rostliny nějaké zvláštní kouzlo a všem se v nich velmi daří.

Okurky už mi lezou i ušima a úroda je stále parádní, mám radost z těch venkovních, nemají zatím snahu chořet a listoví je nádherně zelené. Rozhodla jsem se, že některé obří výhony ve skleníku už zlikvidují a nasadila jsem do uvolněných kyblíků sazeničky nové, tentokrát okurky Lemon, jen tak pro radost a oko. Ve skleníku ještě nějakou úrodu určitě poskytnou.

Venkovním paprikám v nádobách mimořádně svědčí neustálý příděl vody a já nestačím dodávat živiny, jak jedou. Papriky se mi opět letos velmi povedly a já jsem nějakým vrozeným instinktem udělala přesně to, co potřebovaly, jsem s výsledkem svého snažení nadmíru spokojená. Dám si dnes za odměnu nějakou tu papričku plněnou sýrem, fakt jsem vyrobila božskou lahůdku.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *