Semena 2023

Tak tento diář i s autogramy obou aktérů já letos věnuji zapisování zájemců o seminka.

Tomatofilové jsou již nedočkaví a já tedy nastíním svoji představu o nabídce semen. Pokud ovšem všechna rajčata dozrají v pořádku a nepostihne je nějaká nenadálá událost. V mém případě nikoli nemoci, ale mohou padat kroupy či přiletět supercela nebo mimozemšťani.

U příležitosti pěti let spolupráce s Evou (ona tvrdí, že je to šest, ale to se mi nehodí), chystáme Mezinárodní česko-slovenský mix semínek rajčat a bude to jistě pecka. Eva poskytne pět odrůd a já taky pět. Samozřejmostí je dárek od každé z nás. Jako novinku chystám balíček pěti odrůd paprik a pěti dwarfů.

Plánuji tyto sady : Papriky +Dwarf, Indigo, Icicle, Hearts, Minusinsk a TOP 10.  Možná ještě Speciál jako výběr z odrůd.

13 thoughts on “Semena 2023”

  1. Já jen dodám, že všechny komentáře, ohledně semínek jsem smazala, poněvadž už jsou zapsané v sešitě. Ty nesmazané ještě zapsané nemám. Takže nyní mám zapsané všechny včetně mailů.

  2. Dobrý den,
    dnes jsem náhodou objevila Vaše www stránky. Jste úžasná zahradnice!! Já se taky snažím i když ne vždy se mě to podaří. Měla bych zájem o sadu semen rajčat. Můžete si mě prosím zaevidovat. Díky
    Květa Špačková, Nad pramenem 392, 760 01 Zlín

  3. Dobrý den paní Jano, mohla bych poprosit o seznam semen, která nabízíte. Děkuji a přeji hezký den. Dagmar Matějková

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *