Moudrost

Hloupost či stupidita je opak chytrosti či moudrosti. Hlupák je člověk, jenž má nedostatek inteligence, pochopení, rozumu, vědomostí, důvtipu i poznání. Hloupost je projevem omezenosti. Podle Immanuela Kanta je hloupost nedostatkem soudnosti. Hloupost je také dávána do souvislosti s nevědomostí a nedbalostí. ( Wikipedie)

Mám sto chutí vystoupit z fcb skupiny Rajčata pěstování. Už mi pomalu dochází trpělivost číst neustále nějaké stupidní komentáře. Pokud jsem tupá jako stará kudla, věci nerozumím a nemám nastudováno, tak mlčím. Tentokrát mě hodně vytočily komentáře k fotkám Evy ze skleníku. Rajčata má nádherná, zdravá a s krásnými plody. Tak to já jsem letos hodně pozadu, ale více se zaměřuji na papriky.

Proč rajčata mají či nemají chuť už jsem kdysi psala, a pokud tomu někdo nerozumí, tak nechť drží zobák. Je-li důvodem k takovým komentářům závist, což možné je, tak skládám dotyčným upřímnou soustrast.

6 thoughts on “Moudrost”

  1. Mňa vždy veľmi prekvapuje rozdiel medzi našimi a zahraničnými skupinami na fb. Neviem, čím to je, že u nás má toľko ľudí potrebu „kopnúť si“, keď niekto zdiela svoju radosť. V rámci zachovania pokojnej mysle čítam hlavne tie cudzokrajné. (:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *