4. duben 2023

Nejprve přání. Dnes slaví můj vnuk Matyáš 10let. Je to prima kluk a momentálně vyniká na mezinárodní škole Parklane v matematice a hlavně ve sportu. To jsou jednoznačně moje geny 🙂 Moje setra Ivana má svátek a tak jí a všem Ivanám přeji, ať si ten studený ale slunečný den užijí podle svých představ.

Zasílání semínek rajčat už jsem musela k poslednímu únoru ukončit, abych měla čas taky na něco jiného. Nicméně v posledních dnech jsem krabici ,byť docela neochotně, vytáhla. Důvod? Paní Podloucká někam jsem založila váš dopis se semínky a nemůžu ho najít 🙁 Paní Podloucká, všechny sazenice mi ve skleníku zmrzly, nemáte ještě nějaká semínka?. Paní Podloucká, vysela jsem semínka od jednoho pána a z prvních 30 kusů vyklíčila dvě a z těch dalších dokonce ani jedno, nemohla byste mi ještě nějaká poslat? Paní Podloucká, je asi už pozdě, ale objevil jsem fotky vašich rajčat a moc bych si přál nějaká z nich pěstovat, mohu poprosit o zaslání semínek.

No tak jdu dnes opět na poštu. Ve skleníku jsem v noci topila a zřejmě to nebyla noc poslední. Moje oblíbená ukrajinská astroložka měla ve všem naprostou pravdu. Zima se začátkem dubna vrátila a ona to věděla už v lednu.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *