10. říjen 2022

Právě uplynulý víkend přinesl dvě špičkové sportovní akce. V Ostravě vrcholil skvěle obsazený tenisový turnaj žen a já gratuluji Báře Krejčíkové k porážce světové jedničky a k vítězství v turnaji. V Praze zahajovala sezónu NHL. No a co já? Ráda bych viděla na vlatní oči parádní výkony světových tenistek a zároveň fandila na hokeji.

Oboje bohužel absolvovat nešlo a tak shoda náhod způsobila, že jsem se ocitla ve vyprodané O2 aréně a sledovala úžasnou show na ledě San Jose Sharks versus Nashville Predators. Fandili jsme samozřejmě Žralokům ze San Jose a když dal Hertl gól, tak jsme málem zbořili halu. Bohužel jsme oba zápasy prohráli. Zážitek to byl nezapomenutelný a do své šálové sbírky mám nový kousek, bude na čestném místě hned vedle Baníku Ostrava.  Za cenu každé ze čtyř vstupenek bych pořídila jeden slušný skleník. Ale měli jsme to z první ruky.

Na tenistky se zajedu kouknout příští rok.

4 thoughts on “10. říjen 2022”

  1. Semínka se posílat snažím a sedím u toho každou volnou chvilku. Na všechny se dostane, semínek mám snad dostatek, ale ten den má stále pouze 24 hodin. Ovšem tobě je přivezu osobně, chceš je už na příští sezónu ? 🙂 🙂 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *