Chocolate Bunny

Čokoládový zajíc je odrůda ruská. Pěstovala jsem ji už loni ve skleníku, ale vůbec se to nepovedlo. Plodů bylo zoufale málo.

Letos byl tento Zajíc úplně první rostlinou vysazenou do foliovníku. Vyrostl obrovský strom s hodně tlustým stonkem a velikými krásně tmavými listy. Tentokrát byla plodů spousta a ještě dnes je na rostlině několik zelených rajčat. Rajčata jsou to krásná, veliká a hodně masitá. Rajče sousedí s Bohatýrem Iljušou a na tyto dva letos velmi povedené krasavce byl po celou sezónu úžasný pohled.

Chuť je velmi slušná a toto rajče se hodí úplně ke všemu. Vynikající a krásně tmavé je sugo, sušená rajčata vypadají ve skleničce velmi dobře, skvěle chutná salát nebo jen tak plátky posolené růžovou himalájskou solí. Pro chuť tmavých rajčat já mám slabost.

Tyto ruské odrůdy jsou schopné se vyrovnat i s velmi nepříznivými podmínkami. Já jsem jim letos poskytla luxus foliovníku a nestačila jsem se divit. Odvděčily se dokonalým zdravotním stavem a vysoce nadprůměrnou produkcí. Nedokážu si bez nich svoje portfolio vůbec představit.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *