8. srpen 2022

Včerejšek byl pro mě dnem návštěvním a přálo nám i počasí. Bylo tak akorát teplo, abychom se neuvařili a v pohodě se mohli kochat mými luxusními rajčaty 🙂 A nešlo jen o rajčata. Snědli jsme všechny zralé fíky a musím říci, že to byla neskutečná pochoutka. Nevzpomínám si, že by náš veliký zahradní fíkovník byl obsypaný zralou brebou už začátkem srpna. Ovšem v těchto slaďoučkých plodech našli zalíbení i kosáci a tak jsem na zakrytí keře byla nucena použít netkanou textilii.

Děvčata z Čech si oblíbila moje sušená rajčata a předložený vzorek, jak by měla tato rajčata vypadat po usušení mi snědla ještě dříve, než byl naložen do oleje. Holky dovezly dva nádherné filety z kapra, který byl uloven speciálně pro mě a měla bych si toho tedy velice považovat a na oplátku ze sebe vysypat můj tajný recept na nálev právě na sušená rajčata. Stalo se. Něco málo jsem jim nabalila sebou.

Odpoledne u nás zastavila nádherně modrá hybridní Toyota a vypadalo to, že já se se svojí velikou slabostí pro krásná auta nehnu od branky. Brňáci byli moc sympatická dvojka a dokázali bychom prokecat celý den, ale doma čekali dva opuštění pejsci.

Jsem už nějakou dobu doma, nechodím do práce a komunikuji převážně s kočkama a nově mám párek andulek. Takže vítám každou návštěvu, která je ochotná můj příval slov zvládnout 🙂

 

2 thoughts on “8. srpen 2022”

  1. Ahááá, tak to jsi na tom teďka už podobně jako já, ale ty alespoň čteš, takže ti k tomu ještě nemizí slovní zásoba. Ani pes už toho nenamluví(stejně tak, jako nenachodí) 😉 takže lidi se mi začínají vyhýbat, jelikož na ně spustím příval slov a nemají šanci vůbec něco říct. Pak si doma říkám: bože, kroť se, musíš je přece pustit ke slovu… :-))) Takže já nepřijdu, protože to by byla srážka dvou stejně postižených :-)))

  2. Existují šachové hodiny, kdy člověk musí s tahem spěchat a ubíhající čas zastavit. No tak bychom si daly každá pět minut a cvak. No a tak by to šlo dokola 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *