Výlet

Chystám se na výlet a jsem z toho docela nervózní. Po celou dobu, co doma sedím na zadku, je počasí v pohodě. Jakmile se rozhodnu na nějaký ten den domov opustit, hlásí noční mrazy. Už dnes ráno bylo pod nulou. Ve skleníku vše přežilo v pohodě, jen se velmi nešťastně tváří brambory. Zřejmě citlivá plodina.

Pokud bych byla doma, vše bych ukočírovala. Zajela bych vyměnit prázdnou plynovou bombu a v noci přitopila. Ovšem v tomto se bohužel nemůžu spolehnout na manžela. Tomu jsou moje rostliny celkem ukradené a já bych si ten výlet neužila. Myšlenkama bych byla stále na zahradě a to by bylo nežádoucí. Takže mě dnes čeká stěhování rostlin do zimoviště citrusů, kde je momentálně velmi husto a já si prostor nejprve budu muset najít. Sakra práce! Navíc hnusně fouká a tak si musím dát pozor, ať něco nepolámu. Do prčic!

Budu tedy nějakou dobu mimo signál, ale nějaké příspěvky mám v zásobě a měly by se automaticky v určitý den a hodinu publikovat. Tak snad se to povede.

2 thoughts on “Výlet”

  1. Nevím, co je to za podivnou housenku a kam ten výlet mimo signál směřuje…na Ukrajinu?!? 😉 Já vím, s tímhle se teď nežertuje, no já si nemohla pomoct 🙂 Brambory nesnáší teploty pod 5st.

  2. Ty jo, ten vlak vážně vypadá jako housenka, konstruktér je zřejmě taky milovník přírody 🙂
    Mám na Ukrajině přátele, vůbec jim nezávidím. Stačí jeden psychopat, který má moc, a hned je průser.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *