23. prosinec 2021

Byla jsem si pro výhru a nebyly tam čtyři stovky ale pět. Vzala jsem peníze a koupila další los opět za pade. Je tam 200 korun 🙂  Mám někde krásné zlaté prasátko a peníze dám do něj, budu si šetřit na jaro, na vytápění skleníku. Už tam bude 600 korun.

Včera bylo tak nádherně, že mě sluníčko vylákalo na zahradu. Ve skleníku bylo teplo a tak jsem začala s přípravou půdy na levé straně, pravá je hotová. Zapravila jsem do země holubince a nijak jsem nešetřila. Bylo potřeba nanosit spoustu vody. Vzhledem tomu, že byla zvýšena hráz splavu, stoupla hladina vody a já nemusím při nabírání do hlubokého předklonu. Vody bylo potřeba hodně, ve skleníku je vše suché. Jako lákadlo pro žížaly jsem zahrabala něco málo organického odpadu z kuchyně. Byla v něm ale spousta semen z dýně hokkaido a tak se třeba dočkám nějakých sazenic.

U stropu skleníku teplota vyšplhala vysoko nad 20°C a už by se rozhodně vyplatilo vhánět teplý vzduch do země. V lednu s tím při slunečných dnech rozhodně začnu a pokusím se ve vyhřáté zemi něco vypěstovat dříve, než tam budu vysazovat papriky případně rajčata.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *