5 thoughts on “Džur Džur F1”

  1. Ahoj,
    moc pěkné reklamní video, ale já bych taková rajčata nechtěl ;-), zvláště ne ta, která jsou na keři na spodních vijanech již svrasklá (v 0:34 vteřině videa). Takových mám ve skleníku spoustu a končí v hrnci na kečup, protože je včas nesklízím.
    M.

  2. Ahoj,
    Ty si prostě musíš rýpnout 🙂 Ukaž ten plný skleník rajčat. Ovšem mám radost, jak pečlivě sis to video prohlídnul. Já to rajče chci a basta. Ještě mi ho budeš závidět.

    1. Čau poslal jsem fotku na Wh-ap. To jsou rajčata, která vyrostla z kokosového substrátu z velkoskleníků a nejsou nic moc. Naopak další varianta (klasická velikost plodů), je výborná s měkkou slupkou na saláty. To vše jsem však nechal růst bez opečovávání. Špičkově vypadala zanzibarská rajčata, ze kterých už kvasím semínka pro příští rok.
      Já už s rajčaty pomalu končím, i letos toho bylo požehnaně, příští rok opět další snížení počtu rostlin. Naopak možná začnu dříve, protože v rámci rekonstrukce skleníků měním sklo za polykarbonát a skleníky budou moci být temperované. Bohužel chodím do zaměstnání, takže času není.

      1. Ahoj,
        fotky si budu moci prohlédnout, až se mi opět dostane do rukou I-phone, který jsem samozřejmě zapomněla v Praze na nabíječce. Asi Alzheimer.

        My, co do zaměstnání momentálně nemusíme, máme času dostatek, ale na zahradě to není nějak poznat. Stále totiž vychází spousta krásných knížek, které je potřeba přečíst. Ale na jaře na to vlítnu !

  3. Já jsem nesmírně zvědavá na hodnocení chuti, bohužel se prokazuje, že čím odolnější odrůda tím fádnější chuť a po výčtu chorob, kterým tato rajčata odolají mě posedla skepse. OPRAVDU jsem zvědavá jak budou chutnat……

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *