12. květen 2021

Ruším sezení u své psycholožky, venku jsou nádherné červánky a nehne se ani lístek.

Netuším, co přidává firma Pfizer do své vakcíny, ale o té chvíle, co jsem dostala dávku, jsou všechny mé noční sny obrácené do minulosti. Copak mně to asi nutí bilancovat? Dnes jsem měla sen, že mně přijala veliká nadnárodní chemická společnost a projevila zájem o můj placentární kolagen. S tímto mým geniálním produktem jsem začínala své podnikání. Včerejší sen byl z jiného soudku, ten zde popisovat nemůžu, i když asi všichni mí čtenáři patři do skupiny 18+ 🙂

Uznávám, že se nechávám unášet vzhledem svých jahodníků, ale ony jsou vážně moc hezké a to především ty v nádobách. Po včerejší zálivce výluhem z vlaštovičníku jsou ještě hezčí. Ono to asi bude spíše tou vodou než vlaštovičníkem. Ne všechny rostlinky se mají komfortně. Musím dnes vysvobodit ze zapomenutého koutu zahrady jahodníky Albion již odsouzené na kompost. Byla by jich věčná škoda a já se je pokusím zachránit a namnožit. Jde přeci o luxusní odrůdu. Už jsem koupila velmi kvalitní substrát přímo na jahody.

Beru si hrnek s čajem a jdu se pokochat pohledem na kvetoucí Asiminu, která má stovky atraktivních zvonečků. Nebudou fíky, nebudou citrusy, kdoví jestli bude kaki, ale muďoul rozhodně trhne rekord.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *