5 thoughts on “Problém”

  1. Kozo :-))) U nás nikdo pivo nepije, no když jsem tu měla před pár lety kopáče, bylo to jak ve Vesničce střediskové: paninko pivo, nebylo by? A: došlo pivo! Podotýkám, že kopala jsem hlavně já, hoši slopali to pivo a opírali se o rýče a krumpáče. Na dost dlouho jsme byla z pomocníků vyléčená ;-( Ale zbylo asi 15 flašek od piva, tuším Kozel to byl? Pořád se někde pohazovaly a zavazely. I jsem si to nachystala do tašky do garáže, že až jednou pojedu do Kaufu, tak se jich konečně zbavím. Cca měsíc zpátky, mé nadšení nebralo konce, když jsem si konečně vzpomněla hodit je do auta. V Kaufu to začnu ládovat do toho otvoru a pískání: NEVRATNÁ! Nehodlala jsem se s tím smířit, vedle mamka povzbuzuje: to tam asi dáváš opačně, proč by ji nebrali, však je to normální od piva! Přiběhnula slečna: ne, tyhle neberem. Myslela jsem, že mě klepne. Zpátky mi mamka říká: a proč je nehodíš do Coopu, tam je normálně berou, já jsem je tam vracela. Tak jsem se tam rovnou zastavila a flašek jsem se konečně zbavila. Bylo to jak: o kohoutkovi a slepičce“ :-)))

    1. Já ne, mě do toho netahejte, já jen vracím flašky 😉 a nalitou mám colu 🙂 Ale Janě to neříkejte, ta by z toho měla osypky :-)))

  2. Jano, já jsem byla dnes na očkování proti kovid, říkali, pohonné hmoty po 7 dnech ! Uvidíme! Opatruj se a rostliny máš úžasné, radost pohleďet! :))

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *