20. listopad 2020

Tak nádherné datum! Tři dvacítky a já přeji své mladší sestře vše krásné k dnešním narozeninám! Pokusím se jí zavolat ve 20 hodin a 20 minut.

Já jsem se dnes ráno vzbudila totálně vyřízená. Zdál se mi velmi nepříjemný sen. Dělala jsem přijímací zkoušky na právnickou fakultu a totálně jsem zvorala písemku. Když mně pak napadla geniální myšlenka, jak to napravit, tak mi dopsala prupiska a nikdo mi nechtěl půjčit nějkakou psací. Proč se mi sakra zdají takové sny? Kde se to v té hlavě bere? Já jsem nikdy práva studovat nechtěla, jsem naprosto spokojená se svojí chemií. Dokonce jsem schopná radit své neteři na gymnáziu a fakt jsem koukala, jak těžké příklady musí to děvče řešit. Opět jsem si u ní šplhla.

Jdu se uklidnit na zahradu. Na Asimině se nacházejí poslední plody a symbolicky jsou tři, když triloba tak prostě tři banány. Užila jsem si letos těchto lahodných plodů v dostatečném množství a nějaké dokonce poslala zájemcům, kteří si chtějí stromek koupit a měli zájem ochutnat. Pošta si ovšem řekla za balíček nemravných 163kč. Velikou radost mám z mandarinky Primosole, která se neustále už několik let tváří nespokojeně, neduživě a velmi kysele. Letos jsem se asi trefila s velikostí květináče a výživou a holka přestala trucovat. Dokonce nasadila poprvé plody a doufám, že si je přes zimu ponechá a já budu moci premiérově ochutnat. Dnes si za odměnu utrhnu jednu zralou mandarinku Myiagawa a snad mi její lahodná chuť pomůže zapomenout na skutečnost, že ze mně nebude právník 🙂

2 thoughts on “20. listopad 2020”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *