15. červen 2019

Je skvělé mít tu možnost obejít zahradu a připravit si dokonalou snídani, kde kromě ovesných vloček je vše domácí, dnes dokonce i tvaroh. Konečně jsem z kyselého mléka vyrobila syrovátku a jako produkt vedlejší výborný tvaroh. Jenže já potřebuji té syrovátky alespoň jeden litr a to bych musela mít pět litrů mléka. Není problém, dnes jdu odpoledne do práce a tak mléko koupím.

Dnešní dopoledne bude uvazovací, hlásí obrovské bouřky- snad nebudou padat kroupy- a moje rajčata rostou velmi intenzívně a jsou hodně vysoká. Vítr už se dostavil. Začínám mít nedostatek tyček rozličných velikostí a taky provázku už ubývá, navštívím tedy přilehlý hobby market. Taky bych ráda pořídila nějaký slušný servírovací stolek, zatím si musím kafe postavit na obrácený kýbl. Dvě krásná nová polohovací křesílka už mám a aby mě netlačil zadek, kouknu se po nějakých polstrech.

Ukuchtila jsem jahodový cheesecake a použila ten úžasný domácí tvaroh. Dokonale vychucené jahody, domácí oreo sušenky, ořechy  a ten tvaroh dávají po kompletaci skvělou pochoutku.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *