5. prosinec 2022

Tu šílenou sumu, kterou jsem dnes zaplatila za nové brýle, budu ještě dlouho rozdýchávat. Trochu mě utěšuje skutečnost, že mám za ty prachy dvoje, chytla jsem akci 1+1 zdarma. Brýle už jsem nutně potřebovala, zbyly mi jen jedny a ty mají 50% zabarvení, což je v létě super, ale v tomto tmavém počasí už jsem třeba večer neviděla vůbec nic.

Náladu mi výrazně vyspravil průhledný kelímek se záhadným obsahem v UNI HOBBY. Na etiketě stojí Fresh from nature, Cup Deco Fruit s poznámkou Není jedlé. Původní cena byla pravděpodobně zákazníky neakceptovatelná a tak byl tento poklad prodáván za krásných 9 korun českých. Nemohla jsem to tam nechat. Pokusím se z těchto exotických plodů vybrat semínka a vyseju je.

Nemůžu veškerý volný čas trávit vymýšlením stále nových dezertů, kdo to má stále jíst. Ovšem dnes jsem byla po dlouhé době mezi lidma a dost mi stouplo sebevědomí. Když ještě malinko máknu, tak tu figuru nebudu mít tak hroznou. Některé výrazně mladší holky se nijak svojí nadváhou netrápí. Budu se věnovat výsevním experimentům a za tímto účelem jsem dnes vybrala semínka z kiwi a chystám se na borůvky. Koupila jsem dnes v akci nádherné kousky. Taky vyzkouším zakořenit listy z citrusů. Ovšem mám ještě jeden dokonalý recept na makový zákusek a ten už snad bude poslední.

2 thoughts on “5. prosinec 2022”

  1. Já vůbec nevím, co jsou to za druhy. Kiwano jsem pěstovala, úroda byla obrovská a plody nádherné. Nikomu ovšem nechutnalo a obohatilo tak kompost.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *