25. září 2022

Naprosto dokonale jsem si připravila zeminu na levé polovině skleníku. Zapravila jsem tam holubí trus, hnojík, zahrabávala jsem tam zbytky z kuchyně a zalévala přípravky Weiki. Nanosila jsem dovnitř spoustu vody. Výsledek? Nevypěstovala jsem tam téměř nic. Dvě liány minisalátovky Pony sice plodily skvěle a nějaký cukrový meloun se taky urodil, ale to je na délku čtyř metrů docela bída. Já s tím skleníkem nějak neumím pracovat. Pravá polovina je v pohodě. Tam je podzemní vyhřívání a rostou tam papriky.

Začala jsem ve skleníku uklízet. Pomalu se začíná zaplňovat. Stěhuji dovnitř citrusy a fíkovníky. Je větší šance, že tam plody dozrají. Použité nopy zavěsím na tyčky ke stropu a opět vzorně nachystám půdu na levé straně. Mám slíbené dva pytle holubinců. Začala jsem si uvnitř shromažďovat posečenou trávu a nechám ji pracovat. Až bude dostatečně zapařená, tak ji zapravím do země.

Během zimního klidu musím vymyslet, co na levou polovinu zasadím, aby byla dokonale využitá. Nebo tam nasadím čtyři fíkovníkové řízky a budu si hrát s jejich tvarováním tak, aby vše ostatní časem nevystěhovaly.

2 thoughts on “25. září 2022”

  1. Jano, u nás máš pytel slepičího trusu (kuřince)
    Od jara jsou nachystaná v pytli od psích granulí, náš Keny to v lednu po 16 létech ukončil.🙃
    Doprava bude asi problém ,uvidíme…
    Ahoj, někdy to výjde 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *