3. leden 2022

Mám krásný nový zahradní zápisník, do něhož včera přibyla spousta poznámek. Sluníčko mi totiž dobilo baterie a já jsem tak byla hodně akční.

Vytrvale pracuji na změně interiéru skleníku. Veškerá plocha už je prosta původně položené tkané textilie a je poryta. Levá strana nebyla tak intenzivně využívána jako ta pravá, na které je umístěno podzemní vytápění. To se v této sezóně změní a já tak očekávám mnohem větší úrodu.

Vysela jsem tedy několik plodin, které mám v plánu vysadit do skleníku velmi brzy. Jedná se o kapustu s případným názvem Předzvěst, brokolici, zelí, můj oblíbený salát Little Gem a bílý kedluben.

Vysadila jsem do země několik rostlinek předpěstované ředkvičky a uvidíme, co to s nimi udělá, půda je velmi studená, ale pokud bude svítit sluníčko, tak přitopím. Do květináčků používám jako drenáž taky slupky z arašídů a občas se tam vyskytne nějaký zapomenutý plod. No a já jsem objevila jeden krásně naklíčený a tak jsem ho přesunula do květináčku a uvidíme, zda bude v růstu pokračovat.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *