21. listopad 2021

Dnes mi na účtenku mého života přibyla jedna čárka. Já doufám, že než mi bude vše sečteno a podtrženo, tak těch čárek bude ještě spousta. Dostala jsem samozřejmě spoustu květin a knížek. Jeden titul mně ovšem malinko zarazil 🙂 Je od manžela.

 

 

10 thoughts on “21. listopad 2021”

  1. Janííí, ty máš narozky?!? No tak to ti přejem všechno nej, nej: nejvíc radostí, nejvíc lásky, nejvíc rajčat :-))) A nemoce ať se ti vyhýbají obloukem. Na zdraví si dej sama 😉

  2. I já ti přeji vše nej ke kulatinám. Ať se ti splní vše, co si přeješ ty sama. A ať se ti daří vše, na co sáhneš a vše pod tvýma rukama rozkvétá a plodí 🙂 !

  3. Ahoj Jano, samozřejmě se přidávám ke gratulantům! 🙂
    A já Ti přeji to stejné, (také jsem štír), jako mi přál nedávno prostřední syn-
    hodné děti máš, tak nic víc nepotřebuješ!
    Jenom zdraví…:)) Ahoj a snad se potkáme:))

  4. Přeji všechno nejlepší k narozeninám 😘, hlavně hodně zdraví a životní energie do dalších pěstitelských sezón a tvůrčího psaní. Zdeněk

  5. Milá Jani, dodatečně Ti přeji všechno nejlepší k narozeninám, hlavně hodně zdraví, energie a optimismu a samozřejmě i pěstitelských úspěchů na všech frontách!:-)
    Srdečně zdraví,
    Ivana
    P.S. „Faldatá“ rajčata, co plánuješ na další sezónu, jsou nádherná! Já tedy letos začnu s Tvou Ninou a Garmoškou, ale už se „děsím“, kolik děr zas budu muset do budoucna vykopat, protože krásných rajčat není nikdy dost :-)..

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *