Katalog – odrůdy dwarf 2024

Tak začínáme. Odrůdy budu postupně přidávat.

13 thoughts on “Katalog – odrůdy dwarf 2024”

  1. Zdravím paní Jano, určitě budu mít zájem o tuto kolekci. Vypadají úžasně a to asi ještě nejsou všechny…. že 🙂
    Ale letos je to tedy velký boj s plísní, ikdyž proběhla aplikace různých „elixírů“. Některý druh se statečně drží a některý prohrává….
    Hana Minářová

  2. Není ta sezóna letos vůbec jednoduchá. Právě z tohoto důvodu jsou právě dwarfy vhodné. Já je mám v nádobách a tak se dají před nepřízní počasí ukrýt pod převis střechy.

      1. No já myslím, že snad všechny. Já je ve skleníku nepěstuji, vlastně žádná rajčata, ale zbyly mi dvě rostlinky odrůdy Mordovian Dwarf a jsou v pořádku. Jen to vybarvení plodů není tak intenzívní.

  3. Dobrý den, paní Jano,
    nutně potřebu zkusit tuto kolekci. Zajímala by mě i některá další semínka. Co pro to mám udělat, aby mě Vaše nabídka neminula?

  4. Přeji hezkého dne Jano, jsem zde poprvé a budu doufat, že se mi objednávka rajčat podaří. Prosím tímto o tuto skvělou kolekci rajčat barev a chutí. Moc Vám děkuji za Váš přínos v rajčatovém světě. Obdivuji Vaši práci. Vytiskla jsem si všechny postřiky, co tu nabízíte a moc se těším na jejich aplikaci. Třebas své letošní výpěstky od plísně bramborové ještě zachráním. Přeji příznivý vítr do plachet. Daniela

  5. Zdravím. Každoročně zkouším nějaké nové odrůdy, mám ráda tu pestrost. Mám zájem o tuto Vaši kolekci na další sezónu. Sleduji na Facebooku skupinu Rajčata pěstování a chtěla bych vyzkoušet ty netradiční barevné a Dwarf odrůdy. Děkuji.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *