20. únor 2021

Ráno jsem odjížděla do práce za velmi husté mlhy, která v Hradišti přimrzala k zemi. Kruhový objezd jsem musela obkroužit dvakrát, auto chtělo do Zlína, já do práce. Druhý pokus se mi i za cenu smyku povedl. Inverze vydržela po celou moji směnu a byla tak nízko, že já jsem při své výšce odcházela s hlavou v oblacích. U nás na horách krásně svítí sluníčko.

Plato s ředkvičkami a sazenice zelí už se několik dní zabydlují ve skleníku a dnes jsem k nim přidala salát Král máje. Patnáct kousků je tak akorát. Druhá vysetá salátová odrůda s názvem  Safír vypadá podivně, sazeničky jsou nějaké pokroucené. No počkám si, co z toho vyleze.

Rozhodla jsem se, že je konec mého vysoce entropického přístupu k výsevu rajčat a je potřeba zavést systém. Tak jsem vyhledala obálky a na každou z nich jsem nadepsala název rajčat a umístila do ní příslušná semínka. Tak mám obálku s nadpisem  odrůdy žebrované, rajčata black, červená srdce a tak dále. Už u páté obálky jsem si uvědomila, že bude nutné přikoupit nějaký ten árek pozemku, že to na zahradu letos zřejmě nenarvu. Ale mám systém!

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *