19. únor 2021

 

Včera jsem přijela z práce tak vymrzlá a vytočená, že jsem snad poprvé uvažovala o tom, že tu práci zabalím. Směny, kdy vám zaměstnavatel nezatopí, omezí počet pokladních na nezbytné minimum a u kasy vám permanentně stojí nekončící fronta, já už asi přenechám mladší generaci. Já, zarputilý nepřítel užívání jakýchkoli léků, jsem do sebe kopla aspirin a zalezla do duchen. Dnešní směnu jsem zrušila. Víkend mně ale nemine.

Radost jsem si ale udělala a to zakoupením mých oblíbených substrátů. No laciné to zrovna nebylo, ale jsem s těmito značkami velmi spokojená. Přihodila jsem ještě semínka rajčete Odat F1 a Galant F1. Nemám ve svém seznamu žádné běžné kulaté rajče. Přísada ale půjde všechna z domu. Dnešek věnuji přesazování a doufám, že to zvládnu bez aspirinu.

5 thoughts on “19. únor 2021”

  1. Jano,moc Vás chápu, není to lehké, ale myslím, že je Vás u
    pokladny škoda a trápíte se zbytečně!!! Zkuste to jinak !
    Máte okruh svých věrných příznivců a nadšenců , všichni bychom byli rádi, kdyby jste se věnovala
    pěstování na plný úvazek! Máte mojí podporu!
    Hodně zdraví, sil a optimismu. :}}

  2. Díky za podporu, ale já ke svému životu nezbytně nutně potřebuji fyzický kontakt s lidmi. Potřebuji je potkávat a povídat si s nimi. Taky občas musím vypadnout z baráku.

    Je zde možnost, že by můj zeť, který má čich na investice, dospěl k závěru, že by takovou příležitostí bylo nějaké zahradnictví. Ale tomu moc nevěřím.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *