18. únor 2021

Moc děkuji děvčatům Kláře a Verči z firmy Weiki za milé překvapení v podobě balíčku. Rozhodla jsem se, že pokusnou partu rajčat, která bude vysazená jako první do skleníku, budu výhradně hnojit pouze těmito přípravky. Tyto rostliny budou jistě vystaveny stresům díky kolísání teplot, studené zemině a případným velmi chladným nocím. Weiki by jim mohlo pomoci se s těmito nepříjemnostmi vyrovnat. No, uvidíme!

Něco málo bych mohla poskytnout i své krásné rostlince Minisprintu, které se u mně v obýváku na okenním parapetu líbí a svoji naprostou spokojenost mi dala najevo prvními kvítky. Fascinuje mně, jak se na této rostlince dají pozorovat změny doslova ze dne na den. Já dám snad těm okurkám při mém pěstování větší prostor. Příští rok objednám z Ruska odrůdy speciálně šlechtěné pro home growing. Pokud bude tato moje infekce Katky a Jany trvalá, pak se s nima o semínka podělím.

Namočila jsem do plastové misky semínka mrkve. Hodlám je podrobit zajímavému pokusu.

Od třetí hodiny ranní koukám na tenis, já budu v té práci vypadat! No ale můj nový slušivý respirátor nedostatky jistě zakryje. Oči budu muset malinko přimalovat tak, aby vypadaly, že jsou otevřené.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *