4 thoughts on “Trocha reklamy”

  1. Dobrý deň,

    ďakujeme pekne za nádherné video. Veľmi pozitívne pocity pri sledovaní. Svet vzdialený od Covid-u a všetkých šialenstiev a agresie ľudstva blízkeho i v ďalekom svete. Myslím, že keby sa venovali prírode a záhrade a športu ľudia viac, svet by bol ďaleko lepší. Takže Vám ďakujeme teta Jana, že šírite pozitívneho ducha.
    Ja som uz malý počet pridružených pestovateľov tiež vygenerovala, tak snáď im to vydrží, lebo zase Matka Príroda ako s obľubou hovori Milan HP plody zadarmo nikomu nedaruje.
    Aj keď všetko a Vašej stránke dasapovedat pravidelne sledujeme, malo píšeme, ale Vaše stránky máme veľmi radi a len píšte, sú skvelé, my sa polepšíme. Ja si kradnem čas, keď rodina spí, môj manžel je alergický na moju mániu. Mne by však bez nej kvôli práci regulérne šiblo.
    Určite sa už ozvem aj kvôli semienkam, ak ešte nejaké máte a pozdravujem z Sk. Je reálne objednávať aj z tej ruskej firmy Partner?

    Katka

  2. Hezký den,
    jsem moc ráda, že se vám moje stránky líbí a velmi si vážím každého čtenáře. Cítím dokonce jakousi zodpovědnost vůči nim a snažím se psát co nejvíce. Taky už jsem si někdy říkala, zda má moje snažení vůbec smysl a někoho to zajímá. Služba Analytics hlásí až neuvěřitelně mnoho zájemců a já mám radost.

    Covid nepodceňuji, ale zároveň se ho nebojím. Hodně pracuji na své imunitě, o kterou mně systematicky připravuje nepříjemná autoimunitní choroba. Podobně se snažím stimulovat imunitu u svých rostlin, aby lépe odolávaly chorobám.

    Semena se bohužel u firmy Partner objednat nedají. Měla jsem v Moskvě spřízněnou duši a on mi semínka vždy koupil a jeho příbuzný dovezl. Tento dobrodinec z Ruska utekl. Můj zeť, který má v Rusku obchodní zájmy, tam momentálně taky nejezdí. Je potřeba si sehnat v Rusku známou, která je ochotná zajít do obchodu, sáčky koupit a poslat do Česka. Tímto způsobem jsem letos získala semínka já, ale vyšly mně sakra draho. Budu se snažit získat z rostlinek co nejvíce řízků.

    S pozdravem na Slovensko, Jana!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *