12. prosinec 2020

Dnes je opět hnusně zataženo a já jsem slíbila paprikám, že je přesadím do textilu. Našla jsem  jeansy, které se za dobu pobytu ve skříni záhadně zmenšily a z nohavic vyrobila zatím dva květináčky. Na přípravě zeminy jsem si dala velmi záležet a protože byla hodně studená, nahřála jsem ji v mikrovlnce. Rostlinky jsem velmi opatrně, abych co nejméně poškodila kořeny, oddělila od sebe a vysadila do jeansů. Zalila jsem ohřátou dešťovou vodou. Původně jsem uvažovala o tom, že sazenice nechám růst ve dvojici, ale rostlinky už nyní působí mohutně a v růstu předstihly všechny kolegyně. Tak jsem je rozdělila, aby si zbytečně nepřekážely.

Pro už mohutné sazenice rajčat začíná být stávající zářivka nedostatečná a na papriky se už světla nedostává, tak jsem dnes objednala svítidlo s lepším složením spektra pro růst a květ. Manžel mně vystěhuje.

2 thoughts on “12. prosinec 2020”

  1. No koukala jsem onehdá, jestli ti tam svítí adventní kalendář(pro neznalé – je to hra našeho Obecního úřadu) a ona to zářivka. Ale z venku to náhodou vypadá hezky, něco jak akvárko třeba 😉

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *