24. listopad 2020

Dnes je nepěkně, inverze je tak veliká, že při obchůzce zahrady jsem měla mlhu jen těsně nad hlavou. Ve skleníku je nic moc teplota +5°C a já uvažuji o tom, že rostlinkám mírně přitopím. Vím naprosto přesně, jaký je to zoufalý pocit, když je organismus neustále vystaven nepříjemnému chladu. Já jsem si dnes musela doslova vyvztekat volný den, abych se pokusila svoji tělesnou teplotu dostat na normální hodnoty.

Sazenicím rajčátek se daří skvěle a vypadají krásně. Ještě nikdy neměla moje mrňavá rajčátka tak ideální podmínky, teplotu tak akorát a hlavně dostatek světla. Moje nová zářivka je prostě super. Neunikla ovšem kritice mého manžela, který tvrdí, že je zbytečně silná, že by nám osvítila celou zahradu a hlavně byla drahá. Rajčata ani já takové prkotiny neřešíme.

Zaplatila jsem přes účet do Ruska peníze za semínka a už je to více než měsíc a moje kamarádka stále platbu neobdržela. Patrně byly moje peníze poslány vlakem a ten někde zapadl do závěje. No buděm ždať. Zvolila jsem špatnou formu platby, přes PayPal by to bylo ihned. Next time!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *