31. říjen 2020

Je sobotní odpoledne a já jsem dorazila z práce. Hlasitě tleskám všem , jejichž zásluhou je naše prodejna nádherná. Mám s obchodem spoustu zkušeností, sama jsem kdysi vlastnila velkosklad drogerie a k němu několik maloprodejen. Dokáži perfektní práci ocenit. Dali jsme tak „na prdel“ Lidlu i Kauflandu. Oceňují to i zákazníci a dorazila jich neuvěřitelná spousta. Dnes jsem musela zapnout dokonce i turbo, abych zvládala ty veliké nákupy. Naštěstí máme volné neděle, takže může drobná relaxace proběhnout.

Ve skleníku jsem si utrhla poslední žlutý meloun, krásně voní, ale stoprocentně zralý není. Chutná ovšem skvěle. Postupně zrají fíky a citrusy.

Z mé zkoušky klíčivosti, která proběhla se 100% výsledkem, mi zůstalo 15 rostlinek rajčat, které se mají čile k světu. Nebudu je tedy vyhazovat a podrobím je experimentu. Dostala jsem zajímavý nápad, jak s nimi naložit. Až jej uskutečním, tak o tom napíši.

Tomelu NB už opadaly skoro všechny listy a zůstalo mu pouhých devět plodů. Nechám je v klidu dozrát a koupím si bedničku kaki u nás v obchodě, máme krásné plody v akci za 7,90kč. Těším se, že v příští sezóně by mohly nějaký ten plodík na ukázku vyprodukovat i Hana Fuyu a Brilliant Red. Stromečky jsou stále krásně zelené a vypadají velmi nadějně.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *