11. červen 2020

Jsem geniální!

Moje naložené papričky plněné sýrem a sušenými meruňkami chutnají nadpozemsky. Jsou přesně tak úžasně dobré jako ty, které mně nadchly, když jsem si jich několik kousků koupila u nás v obchodě u pultu s lahůdkami. Cena je poměrně vysoká 39.90 za 100g a protože papričky jsou docela hmotné, tak za sváču dáte klidně kilečko.

Opět se mi osvědčil můj chemický „čich“, kdy dokáži docela přesně analyzovat složení daného produktu a vytvořit tak identický a někdy dokonce lepší než je originál. K mým naprosto dokonalým a bezkonkurenčně skvělým sušeným rajčatům v oleji tak přidávám další perlu. Příští rok budu muset vypěstovat spoustu svačinových papriček a možná  dokonce vyzkouším výrobu vlastního sýra.

Okamžitě jsem šla pochválit papriky Vesta za skvělou úrodu a za odměnu jim namíchám něco hodně dobrého do zálivky. Rostlinám se  po sklizni zralých plodů viditelně ulevilo, okamžitě pookřály a nasadily spoustu nových květů. Pokusím se sýrem naplnit taky kozí rohy, ale to bude práce téměř chirurgická. Už jsem však přišla na způsob, jak do dlouhých tenkých plodů sýr nacpat.

Dnes budu mít skvělou snídani.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *