6. leden 2020

Dnešním dnem vstupují v platnost všechna má pečlivě promyšlená předsevzetí do tohoto roku. Není to nic drastického, takže by mělo být v mých silách je dodržet. Některá úskalí ovšem vidím a budu muset použít hodně pevnou vůli. Dnes jsem to dala 🙂 🙂 Je ale fakt, že den ještě ani zdaleka nekončí, ale jdu odpoledne do práce, ta to jistí.

Loni jsem koketovala s myšlenkou, že bych si mohla od pěstování rajčat mírně odpočinout a pěstovat jen něco málo k jídlu. Kdepak, nejde to a už v tom zase lítám. První jiffy už jsou zaplněny semínky, dnes jsem nedočkavě vysela alespoň jedno semínko mojí nádherné bio novinky. K objednávce u firmy Partner jsem přihodila dalších pět odrůd a navýšila počet sáčků s Džekpotem. Ještě jsem přidala dvě odrůdy papriky, vypadají totiž senzačně. Na stránky olzzy  už jsem si zakázala přístup, ale v košíku tam přesto něco málo mám.

Sazenice paprik už hlasitě volají po přesazení a na tuhle činnost si vyhradím zítřejší dopoledne, to dnešní jsem totálně proflákala. Hnojivo ve sklenici od okurek je hotovo a děsně smrdí. Až ty rostliny na parapetu v obýváku zaliju, nebudu zrovna pochválená, ale i v kravíně se dá chvilku posedět. Alespoň se nebude nikdo dlouho koukat na telku.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *