5. leden 2020

Byla jsem dnes v Brně. Rozhodla jsem se, že si udělám radost a klidně utratím balík, pokud bude za co. No, málem nebylo. V Hornbachu nic zajímavého, není sezóna, ale přesto jsem neodolala a koupila nějaká semínka. Plácla jsem se hodně přes kapsu za sáček Bio FloraSelf Tomate, nemohla jsem vypátrat název odrůdy, na rubu sáčku je napsáno Bolstar Baloe a jedná se o ranou odrůdu s oválnými nepraskajícími plody. Přihodila jsem nějaké papriky, ať mám trochu pestrý sortiment, dnes je hodlám vysít. Za plastový skleníček s několika rašelinovými tabletami chtějí přes dvě kila, ten si doma vyrobím z plastových vaniček po hlívě ústřičné. V IKEA jsem koupila další okenní skleníček.

Ovšem po návštěvě obchodu se sportovní obuví jsem bankovnímu kontu výrazně odlehčila. Nedalo se odolat nádherným, rozkošným červeným adidaskám. Kdysi jsem jezdila v červené sportovní mazdě a kupovala červené boty, dnes jsem tedy nejprve zakoupila obuv a teď začnu šetřit na tu mazdu. Aby jedněm botám nebylo smutno, tak jsem ještě přihodila modré slazengery k džínám do práce. No a byla jsem spokojená.

 

5 thoughts on “5. leden 2020”

  1. Koukám že máme v Brně stejné cíle. Když jedeme do Brna Hornbachem začínáme a v IKEE končíme, děti milují masové kuličky a já taky.

  2. Projížděli jsme Komeťákovem v sobotu a zastavili se u Baťů, protože jsem tam měl vyhlédlé kožené bundy pro mne i pro manželku. Normálně mám v pohodě velikost XL, ale tady mi při velikosti XXL chybělo k zapnutí ještě 5 cm, úplně stejně jsme dopadli i u Kary z Trutnova. Prý je to normální, ale na koho to tedy šijí? Na ty chcípáky se sešlapanými rameny, propadlým hrudníkem a nagelovaným řitním otvorem?
    Znechuceně jsme prodejny opustili a stavili se v Albertovi pro mango, bohužel v akci nebylo a akční tomely za 7,90 byly tvrdé jak beton.
    PS: Bacha na ty BIO rajčata, ta se musí ošetřovat jen v noci. 😉

  3. Tak to jsme na tom podobně, jen na jídlo tam nechodíme. A já už se lekla, že jsi se dala taky na běhání 😉 a ne, to ona jen bude machrovat :-)))

  4. Náhodou běhání mám v plánu, taky mám pocit, že většinu oblečení šijí jen pro anorektičky. Ne vždy je ovšem nezapnutí bundy přes břicho chyba výrobce. Pořídím si psa a budeme běhat spolu, jen musím vybrat nějaké línější a pomalejší plemeno.

    Klidně budu rajčata ošetřovat v noci, v tuhle dobu bývám docela aktivní a navíc mám čelovku, takže dobře uvidím.
    Tomely změknou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *